NOER'S OLIVIA VANDARBEJDE

Brugshund øvet

Holdet for dem der har trænet brugstræning før og arbejder hen mod evt. apporteringsprøve eller Slæb og Apporterings prøve. Det er også for dem der rigtig gerne vil aktivere deres hunde, når de er ved at være godt på vej i deres uddannelse.
Til denne træning bliver hunden udfordret i terræn med forskelllige arbejdsopgaver. Hundene skal kunne arbejde i vand og have erfaring med dette. Hund og fører vil få opgaver der kan lænes op af prøverne Apporteringsprøve og Slæb- og Apporteringsprøve. For de hunde der skal bruges på praktisk jagt, vil opgaverne også være i realistisk terræn og med vildt.

På dette hold har øvelserne en sværhedsgrad der kræver at hunden kan apportere fuglevildt som minimum. Der vil blive arbejdet meget med hårvildt. Hunden skal også være lydig på afstand af fører. Vi ser meget gerne at hunden har bestået en land og vand prøve inden de starter på holdet, men det er ikke et krav.

HUSK: håndklæde, da vi kommer til at arbejde med vand, når søen har den rette temperatur.

Vi træner i Morrild 8 mandage.  Prisen er 450 kr for medlemmer og 550 kr for ikke medlemmer. Ved tilmelding udfyldes medlemsnummer. Ikke-medlemmer skriver blot "Intet nummer".

Ved venteliste forbeholder vi os retten til at tilbyde en plads til medlemmer af Spanielklubben frem for ikke-medlemmer.

Holdet aflyses ved færre end 4 tilmeldte.

Dato og tid

Mandag den 10. august 2020 klokken 18:00 til mandag den 28. september 2020 klokken 20:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag den 18. august 2020 klokken 09:00