Schweiss  træning

Dette er et træningsforløb, hvor alle kan være med, om du er begynder eller har trænet en del. Træningen tilrettelægges til den enkelte kursist. Du vil få de generelle træningsteknikker til, hvordan du og din hund træner fra nybegynder til et 1000m spor (overnatningsspor). Derudover vil du få en kort intro til, hvordan du kan finde rundt i skoven, så du ikke bliver væk 😉 Det er en rigtig god egenskab at have, når man lægger spor og senere hen skal gå det. At vide præcis hvor man lagde det.

En typisk træning vil bestå i, at vi starter med kort intro/hvordan er det gået siden sidst. Derefter går vi ud og lægger træningssporene. Imens sporene får lidt liggetid fortælles lidt teori og der besvares spørgsmål. Når det er tid til at træne med hund, går vi samlet ud og går sporene et efter et. Der gives gode råd og fif til den enkelte fører og hund til, hvordan de kan komme videre og der forklares, hvad du kan træne til næste gang. På den måde tages der udgangspunkt i det niveau du har her og nu – uanset andres niveau. Det anbefales andre (uden hund) at gå med bagved, da man lærer mindst lige så meget ved at se andres samarbejde med hund, da man ikke selv er fokuseret på spor/hund, men kan se hvordan står/går fører i forhold til hund – samarbejdet – som er mindst lige så vigtigt.

Varighed 8 gange – vær obs på at der er forskellige mødesteder. Vi vil primært være i Hammer Bakker v. Skeldalsvej og Kirkedalen p-plads ved Svenstrup (GPS: 56.9929308, 9.8402289). Vi tager henholdsvis til Hune plantage og Rold skov 1 gang.

Træningsgange er lørdage kl 9-13 (ca). Første gang er i Svenstrup 25/9.

Øvrige gange er 3/10 (søndag), 9/10, 23/10, 30/10, 20/11, 4/12, 11/1

Instruktør: Martin Skyberg-Hansen (mangeårig erfaring med spor og schweissdommer)

Der vil være blod, klove og skind til rådighed. Blod kan derudover købes til træningen hjemme.

Pris: 550 kr (600 kr for ikke-medlemmer), max deltagerantal 12 hunde.

Medbring: Hund, sele, sporline (lang line, ca. 8-10 m), belønning til når hunden finder skindet – en lille kattemadspaté er en god belønning.

TILMELD HER